Help

1. Hoe werkt NederlandPrijsbewust.nl?

In het algemeen: kijk bij de werkwijze hoe je een bedrijf kan toevoegen op de website www.nederlandprijsbewust.nl.

2. Moet ik betalen voor het gebruik van NederlandPrijsbewust.nl?

Nee, NederlandPrijsbewust.nl levert een prijsvergelijk als GRATIS dienst naar gebruikers. De bedrijven die bij ons zijn aangesloten stellen er prijs op dat zij worden vermeld. Als beloning voor opname in de vergelijkingen ontvangt NederlandPrijsbewust.nl een bedrag per uitgebreide vermelding, een basisvermelding is GRATIS. Een andere bron van inkomsten zijn adverteerders. NederlandPrijsbewust.nl is echter onafhankelijk en zal nooit bewust het ene bedrijf beter presenteren dan het andere.

3. Ik kan de dienst die ik zoek niet vinden op NederlandPrijsbewust.nl

Het kan zijn dat een dienst gewoon niet gevonden kan worden, omdat deze niet voorkomt in onze database of omdat je bijvoorbeeld een typefout hebt gemaakt. Voor uitgebreidere zoektips: ga naar 10. Zoektips

4. Bestel ik de diensten direct bij NederlandPrijsbewust.nl?

Nee, NederlandPrijsbewust.nl is zelf geen winkel. Wij bieden de mogelijkheid om diensten en prijzen online te vergelijken. Zodra je een zoekopdracht invult, zoeken wij in onze database alle aangesloten bedrijven af naar resultaten. Indien je een dienst wilt bestellen, klik dan op de link. Je gaat direct naar de website van het dienstverlenende bedrijf. Indien er geen link is geplaatst, dan heeft dit bedrijf geen website of geeft er de voorkeur aan telefonisch benaderd te worden.

5. Kan NederlandPrijsbewust.nl me helpen met specifieke vragen over een bepaalde dienst?

Nee, voor specifieke vragen over een bepaalde dienst dient u contact op te nemen met het bedrijf wat deze dienst aanbied

6. Kan NederlandPrijsbewust.nl mij helpen met het zoeken naar een bepaalde dienst als ik een e-mail naar jullie stuur met wat ik zoek?

Nee, het zoeken naar diensten wordt niet door personen gedaan, maar door een programma achter NederlandPrijsbewust.nl. Je kunt dus alleen via de website zoeken. Vul daarom wat je zoekt in bij de zoekbox van de categorie. Lees onder 10. Zoektips, over hoe je het beste kunt zoeken.

7. Ik heb een probleem met een bestelde dienst. Kan NederlandPrijsbewust.nl mij helpen met het vinden van een oplossing?

Ja en Nee. Je hebt een overeenkomst gesloten met het bedrijf waar je de dienst hebt besteld. Dit bedrijf is als leverancier verantwoordelijk voor de garantie en service. NederlandPrijsbewust.nl heeft slechts een bemiddelende rol gespeeld. Maar mocht er een probleem met een bedrijf zijn, dan horen we het graag via de mail klachten@nederlandprijsbewust.nl Wij kunnen daarop actie ondernemen door contact op te nemen met dit bedrijf en zijn kant van het verhaal aan te horen of zelfs door een bedrijf te verwijderen uit onze vergelijkingen. NederlandPrijsbewust.nl kan nooit verantwoordelijk worden gesteld voor vervolgschade van een doorverwijzing naar een webwinkel of bedrijf. NederlandPrijsbewust.nl is op geen enkele wijze aansprakelijkvoor enig bij de gebruiker onstane schade. Zie onze disclaimer voor meer informatie.

8. Kan ik een oproep, bijvoorbeeld dat ik een bepaalde dienst zoek, plaatsen op jullie site?

Nee, voorlopig is NederlandPrijsbewust.nl uitsluitend een prijs- en diensten vergelijkingssite en geen iinteractieve site waar oproepen vermeld worden. Wel kun je een suggestie voor het toevoegen van een nieuwe dienst toesturen naar info@nederlandprijsbewust.nl Wij zullen dan bekijken of we het nuttig vinden om deze dienst toe te voegen en daarvoor de bedrijven gaan aanschrijven.

9. Heeft u een vraag en kunt u het antwoord hierop niet vinden op onze site?

Stuur uw vraag naar info@nederlandprijsbewust.nl, wij zullen uw vraag binnen 24 uur beantwoorden en indien de vraag ook waardevol genoeg is om toe te voegen bij de meest gestelde vragen onder help zullen we deze toevoegen op onze site.

10. Zoektips

Zoek zo specifiek mogelijk. Wanneer je weet wat je zoekt, zoek dan ook zo specifiek mogelijk. Als je niet precies weet waar je naar op zoek bent, gebruik dan bijvoorkeur niet de zoekmachine. Het is dan beter om gebruik te maken van de categoriestructuur. Controleer de spelling. Spelfouten zijn vaak de oorzaak voor het niet krijgen van goede zoekresultaten. Gebruik geen en of of in de zoekopdracht. Het is niet mogelijk om meerdere zoektermen te combineren. Breng deze dan ook terug tot 1 zoekterm. Gebruik geen punten, komma of symbolen. Gebruik geen afkortingen of populaire namen. Schrijf woorden niet aan elkaar.